Argument

Intrucat suntem de parere ca orice forma de comunicare este utila pentru cunoasterea, dezbaterea si solutionarea problemelor de interes general, am decis sa folosim acest spatiu virtual pentru informarea si apropierea tuturor celor interesati de domeniul juridic.

Deoarece ne-am propus ca sinceritatea sa ne insoteasca si in spatiul virtual, trebuie sa completam cele de mai sus cu o marturisire personala, impartasita de intreaga noastra echipa. Pe scurt si cat se poate de transant, asemeni marelui dramaturg I.L. Caragiale, si noi simtim enorm si vedem monstruos !

Simtim enorm in sensul ca punem suflet in toate actiunile intreprinse si uneori, fara a banui macar, suntem dezamagiti de sistemul caruia ii acordam toata increderea noastra. Insa departe de a fi naivitate, aceasta stare nu ne impiedica sa vedem monstruos. Intalnim zilnic monstruozitati legislative, executive si judecatoresti pe care, prin intermediul acestui blog, dorim sa le facem cunoscute in toata nimicnicia lor.

Aratandu-le, comentandu-le si mai ales, sanctionandu-le, speram sa ne departam principial de umorul pe care acelasi mare dramaturg il stapaneste cu desavarsire: “sa se revizuiasca, dar sa nu se schimbe nimic !” Noi insa dorim si revizuire, si schimbare !